ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Yleiskokouskutsu
# 17.07.2018

KOKOUSKUTSU


Hyvät SBJJL:n jäsenseurat!


Suomen brasilialaisen jujutsun liitto ry järjestää yleiskokouksen Helsingissä Kallion urheilutalon (Helsinginkatu 25) tiloissa lauantaina 25.8.2018. Kokous pidetään SBJJLn järjestämän No-Gi Finnish Open 2018 -kilpailun yhteydessä ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen kello 18.00 alkaen.

Toivomme jäsenseuroiltamme aktiivista osallistumista yleiskokoukseen. Yleiskokoukseen osallistuvia pyydetään huolehtimaan mukaan seuraltaan äänioikeuden myöntävä valtakirja.


Yleiskokouksen esityslista:


* Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

  vuoden 2017 tilivelvollisille


* Ehdotus päivittää liiton sääntöjä: Kahden vakioidun yleiskokouksen malliin siirtyminen. Syyskokous (syys-joulukuu) ja kevätkokous (tammi-toukokuu) ja näiden kokoussisältöjen lisääminen sääntöihin


(Kevätkokouksessa esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.


Syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle

valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet, valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastarkastajaajaa ja varatilintarkastaja.)


* Ehdotus päivittää liiton sääntöjä: syyskokous päättää liittymis- ja jäsenmaksun määrästä


* Ehdotus päivittää liiton sääntöjä: toiminnanjohtajan lisääminen yhdistyksen nimenkirjoittamisoikeudelliseksi yhdessä rahastonhoitajan, sihteerin tai varapuheenjohtajan kanssa


* Ehdotus päivittää liiton sääntöjä: liiton kokousten koollekutsumiskäytänteiden päivittäminen


* Muut esille tulevat asiat


Samalla toivotamme tietenkin kaikki tervetulleiksi No-Gi Finnish Open 2018 -kilpailuihin. Kilpailuihin ilmoittautumiseen ja muihin yksityiskohtiin liittyvät tiedot löydät osoitteesta:

http://www.bjjliitto.fi/tapahtumat.php?tap=395&lang=fi .


Kilpailujuliste on niin ikään ladattavissa ja tulostettavissa osoitteessa:

http://www.bjjliitto.fi/vir_tied/nogi-fo-2018(1).pdf .


Suomen brasilialaisen jujutsun liito ry:n puolesta

Aarni Karjalainen, toiminnanjohtaja

--

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto

Finnish Brazilian Jiu-jitsu Federation


www.bjjliitto.fi - www.facebook.com/sbjjl
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi