ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
VOK-1
# 09.10.2018

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) järjestää I-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen jäsenseurojensa edustajille.


I-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen tavoitteena on opettaa ja kehittää siihen osallistuvien henkilöiden valmennus- ja ohjausosaamisen perusteita niin, että heillä on koulutuksen jälkeen valmiudet toteuttaa laadukkaasti brasilialaisen jujutsun harjoituskertoja. Koulutus noudattaa kansallisen VOK:n perusteita.


Koulutuskokonaisuus pitää sisällään ennakkotehtävät, lähijaksoviikonlopun Helsingissä 30.11. - 2.12.2018 Barreto Helsingin tiloissa (Teerisuontie 14, Helsinki) sekä etätehtävät koulutuksen päättötyönä. Koulutuksen vetävät Aarni Karjalainen (liikunnanohjaaja AMK) ja Tuomas Vaskisalmi (valmentajan ammattitutkinto-opiskelija).


Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on yhteensä 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jäsenseuroille on lähetetty infoa asiasta tällä päivämäärällä (9.10.) sähköpostitse, joten lisätietoja osallistumisesta saa jäsenseuran bjj-yhteyshenkilöltä.


Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi