ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Yhteistyökumppanuus
# 03.12.2018

SBJJL hakee yhteistyökumppania vuodelle 2019:

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää brasilialaisen jujutsun harrastusta Suomessa sekä olla jäsentensä (yksityisen ja yhteisöt) aatteellisena keskusjärjestönä. Liitossa on 75 jäsenseuraa, joiden jäsenille SBJJL tarjoaa runsaasti monimuotoisia tapahtumia ja palveluita.

Vuoden 2019 aikana SBJJL järjestää yhdeksän arvokilpailua, koulutuksia, maajoukkuetoimintaa sekä kaksi jäsenilleen ilmaista suurleiriä. SBJJL on valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation Olympiakomitean jäsen ja edustaa brasilialaista jujutsua Olympiakomitean toiminnassa sekä tekee yhteistyötä antidopingtoiminnassa Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) kanssa.

SBJJL tarjoaa vuodelle 2019 yhteistyökumppanuutta seuraavasti:

Kumppani suorittaa yhteensä 3000 euron korvauksen, josta vähintään kolmasosa tehdään maksusuorituksena SBJJL:lle ja jäljelle jäävä osa kumppanin oman tarjouksen mukaisesti esimerkiksi maajoukkueen varusteina, kilpailujen tuotepalkintoina tai muuna palveluna. SBJJL tarjoaa kumppanille mainospaikan SBJJL:n verkkosivuille, näkyvyyden kisapaikalla (palkintolakana/viiri), logon SBJJL:n tapahtumien mainosmateriaaliin sekä varauksettoman oikeuden myynti-/esittelypöytään kaikissa liiton tapahtumissa.

Yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet voivat laatia SBJJL:lle vapaamuotoisen yhteistyöehdotuksen, jossa on esitetty SBJJL:n ja kumppanin väliset palvelut sekä korvaukset ja ehdot vuodelle 2019. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@bjjliitto.fi 16.12.2018 mennessä. Päätös yhteistyökumppaneista sekä yhteistyösopimusten solmiminen tehdään joulukuun 2018 aikana.

Lisätietoja: info@bjjliitto.fi .


Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi