ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Lisenssit ja vakuutukset v2021
# 14.12.2020
Liitto jatkaa tulevanakin vuonna lajin harjoittelemisen ja kilpailemisen tukemista tarjoamalla lajin harrastajille edullisen lajivakuutuksen, tuomarikoulutuksia ja suurleirejä, runsain määrin tasokkaita kilpailutapahtumia sekä live-lähetyksiä (BJJ Suomi -yhteistyössä), yhteisen median lajitapahtumille ja niiden näkyvyydelle sekä kilpailijoiden kilpailustatistiikalle (yms.) ja lisäksi tietenkin tukea menestyvien kilpailijoiden osallistumiselle kansainväliseen kilpailutoimintaan. Tämän lisäksi liitto pyrkii työstämään montaa muutakin asiaa lajin ja toiminnan kehittämiseksi ja tietenkin jäsenseurojen toiminnan tukemiseksi.
Luonnollisesti Covid-19 -tilanne vaikuttaa erityisesti tapahtumien ja erilaisten kokoontumisten organisoimiseen, mutta pyritään toimimaan asianmukaisesti vallitsevien suositusten ja määräysten
ehdoilla.
SBJJL lisenssit v2021:
1) SBJJL lajiliittolisenssi
SBJJL:n lajiliittolisenssin hankkineet (10€/v) lajiharrastajat ovat oikeutettuja seuraaviin etuihin:
- edullinen ja erittäin kattava lajivakuutus BJJ- ja lukkopainiharrastajalle sekä -kilpailijalle
o harrastaja (yli 17v) 160€
o kilpailija (yli 17v) 210€
o lapsi (alle 12v) 40€
o nuori (12-17v) 90€
o toimitsija 10€
- liiton tuomarikoulutukset
- liiton suurleirit
…lisäksi tai vaihtoehtoisesti (jos liiton vakuutus ei ole ajankohtainen),
2) SBJJL Kilpailijalisenssi 2021
Liiton arvokisoissa kilpaileville nuorille ja aikuisille pakollinen Kilpailijalisenssi (25€/v), joka oikeuttaa seuraaviin etuihin:
- osallistuminen liiton organisoimiin kilpailuihin (junnu cup -osallistuminen ei vaadi Kilpailijalisenssiä)
- liiton tuomarikoulutukset
- liiton suurleirit
SBJJL:n lajiliittolisenssin ja lajivakuutuksen ostaminen tapahtuu perinteisesti SuomiSport -palvelussa (https://info.suomisport.fi/), jonne vuoden 2021 vakuutukset tulevat myyntiin 14.12.2020.
Huom! Kilpalijalisenssin ostaminen tapahtuu samalla, kun ilmoittautuu liiton organisoimaan vuoden 2021 kisatapahtumaan SBJJL:n ”Tapahtumat” -välilehdellä liiton sivuilla www.bjjliitto.fi. Kilpailijalisenssi ei ole myynnissä Suomisport-palvelussa.
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi