ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
NoGi 2021 SM-kilpailut peruttu!
# 11.08.2021
Valittaen joutuu SBJJL:n kilpailuorganisaatio ilmoittamaan Nogi 2021 SM-kilpailujen 21.-22.8.2021 peruuttamisesta seuraavaan AVIn voimassaolevaan kokoontumisrajoitukseen viitaten...

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alue
Määräys ajalle 5.8.-26.8.2021: Voi järjestää korkeintaan 10 henkilön tilaisuuksia sisätiloissa ja korkeintaan 50 henkilön tilaisuuksia rajatuissa ulkotiloissa. Yli 10 henkilön tilaisuuksia sisätiloissa voi järjestää, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta ja lähikontakti osallistujien välillä pystytään tosiasiallisesti välttämään. Lähikontakti tarkoittaa sisätiloissa asiakkaiden oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia. Yli 50 henkilön tilaisuuksia ulkotiloissa voi järjestää, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta ja fyysinen kontakti osallistujien välillä pystytään tosiasiallisesti välttämään.

Kisaorganisaatio palauttelee maksetut kisamaksut kilpailuun ilmoittautuneille liiton maksujärjestelmän kautta. Halutessasi voit jättää maksun sisään odottelemaan tulevia BJJ SM-kilpailuja, jonka toivomme toteutuvan rokotekattavuuden karttuessa ja mahdollisen koronapassin käyttöönoton myötä. Jos jätät maksun sisään, niin laita tahdostasi viestiä bjjliitto@gmail.com.

Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi