ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Liiton uutisia liittyen loppuvuoden 2021 kilpailuihin!
# 30.08.2021
Liitto tulee organisoimaan lokakuussa JunnuCup-, Nuorten ja Seniorien BJJ SM- sekä Joukkueiden Nogi SM-kilpailut. Marraskuussa otellaan BJJ SM-mitaleista. Kaikki em. kilpailut otellaan Lempäälän Ideaparkissa.
Kilpailuihin tulee liittymään seuraavat käytännöt:
* Kaikilta kisapaikalle saapuvilta 18-vuotta täyttäneiltä (myös valmentajilta ja junnujen huoltajilta) vaaditaan koronapassi (kirjattuna kaksi (2) saatua koronarokotetta tai sairastettu koronatauti viimeisen kuuden (6) kuukauden aikana) tai terveydenhuolto-organisaation tekemä koronapikatesti (max. 72 tuntia vanha). Ns. kotitestit eivät käy. Jos alaikäinen osallistuu aikuisten kilpailuihin, häntä koskettaa yli 18-vuotiaille asetetut rajoitteet. Jokaisen sisään tapahtumaan pyrkivän "status" tarkistetaan ja jollei em. vaatimukset täyty, ei kilpailupaikalle valitettavasti pääse sisään.
* Kaikilta ottelijoilta, myös junnuilta, vaaditaan liiton kilpailulisenssi. Ottelijan peruessa osallistumisensa kilpailulisenssimaksua ei palauteta, mutta osallistumismaksu palautetaan kilpailukutsun määrittelyn mukaisesti.
* Edustaa voi vain liiton jäsenseuroja. (Vuoden 2021 jäsenmaksun suorittaneet seurat löytyvät täältä: https://bjjliitto.fi/seurat.php?lang=fi). Edustussääntö koskettaa siis myös junnuja ja valkovöisiä ottelijoita.
* Kisapaikalle pääsee alaikäisten ottelijan kanssa vain yksi (1) huoltaja, jonka tulee olla ottelijan mukana hänen saapuessaan kisapaikalle. Tämän lisäksi jokaisella liiton jäsenseuralla on käytössä kaksi (2) seurapassia, joilla nimetyt (nimet lauantaille ja sunnuntaille annetaan toimitsijoille kisapaikalle saavuttaessa) valmentajat pääsevät sisään.
* Kilpailut järjestetään ilman yleisöä ja kilpailupaikalla pyritään käytännön järjestelyin estämään turhat kontaktit. Kisapaikalla on kaikille maskipakko (myös junnuille). Otteluissa ei käytetä maskia.
Mahdolliset tarkennukset ja lisätiedot tiedotetaan heti, kun niitä nousee esiin, jotta ottelijat voivat valmistautua niihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
Nämä rajoitteet ja määrittelyt koskevat siis vuoden 2021 kilpailuja ja antavat meille mahdollisuuden edistää kisajärjestelyitä. Ymmärrämme, että joillekin näistä saattaa olla ylimääräistä vaivaa, harmia ja mielipahaa, mutta toivomme kuitenkin ymmärrystä ja joustavuutta asian suhteen. Toivottavasti vuosi 2022 toisi helpommat olosuhteet toimia myös meidän lajin piirissä.
---
Ps: liitto neuvottelee parhaillaan pikatesteihin erikoistuneen terveydenhuollon organisaation kanssa mahdollisista erikoisjärjestelyistä, joita ottelijat/paikalle saapujat voisivat hyödyntää sekä Lempäälässä että mahdollisesti jo tietyillä ulkopaikkakunnilla. Näistä lisätietoa lähitulevaisuudessa.
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi