ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
BJJ SM-kilpailujen 20.-21.11.2021 alustavat käytännönjärjestelyt
# 03.11.2021
- Kilpailuihin otetaan rajattu määrä yleisöä 400 kpl/pv. Lippuja kilpailuihin voi lunastaa liiton järjestelmästä (300kpl) sekä paikan päältä (100)
o Päiväliput netistä: 10€, alle 10v lippu 5€
o Päivälippu paikan päältä: 12€, alle 10v lippu 7€
o Lippunsa lunastaneille katsojille on varattu Katsomo B erillisellä kululla, joka löytyy katsomon oikealta puolelta
- Ottelijat kulkevat kilpailupaikalle Katsomo B:n vasemmalta sivulta ja ottelijoille on varattu Katsomo A oleskelualueeksi
o Lämmittelyalueena käytetään budosalia
o Kaikki ottelijat pääsevät kilpailijoiden alueelle molempina päivinä
- Iso osa seurapasseista on jo jaettu, mutta jäljellä olevat ovat jaossa kilpailijoiden sisäänpääsyllä. Yksi nimi/seurapassi/päivä.
- Seurapassilla pääsee Katsomoon A sekä olemme varanneet seurapassilaisille ns. kulmausalueen Katsomon B eteen, minne pääsee siis vain seurapassilla ja alue on tarkoitettu vain omien ottelijoiden otteluiden ”kulmaamiseen”; ei yleiseen oleskeluun. Tarkkailemme alueen käyttöä ja puutumme tilanteeseen tarvittaessa. Kyseessä on siis uudenkarhea mahdollisuus ja nyt katsotaan ”pääseekö tämä jatkoon”. (Huom! Tarvittaessa olemme valmiit sulkemaan kulmausalueen kilpailupäivän aikanakin.)
- Ottelijoiden sisäänpääsyssä pääsee sisään vain ilmoittautuneet ottelijat (muista hlötodistus) sekä seurapassilainen kirjatulla nimellä.
- Ottelujärjestys ja kaaviot julkaistaan liiton sivuilla kilpailuviikolla
- Kilpailupaikalle pääsee lauantaina klo 9 ja ottelut alkavat klo 10. Sunnuntaina sisään pääsee klo 9 ja ottelut alkavat klo 10
- Ottelut käydään neljällä ottelualueella
Seuraamme koko ajan Covid-19 -tilannetta Pirkanmaalla ja teemme tarvittaessa asianmukaiset muutokset käytännön järjestelyihin (huom! kilpailukutsu) viranomaismääräysten mukaisesti, jotta pystymme pitämään kilpailut sovitusti.
Toivottavasti saamme näillä järjestelyillä pidettyä oikein onnistuneet kisat!!
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi