ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
SBJJL yhdenvertaisuuskysely 2023
# 18.02.2023
Hyvä Suomen brasilialaisen jujutsun liiton jäsenseuran edustaja & harrastaja,

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) on uudistamassa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelmaansa, jota esimerkiksi Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) arvioi myöntäessään valtionavustuksia lajiliittojen toiminnan kehittämiseksi. Uudistamista varten SBJJL hyödyntää Olympiakomitean urheiluseuroille laatimaa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa näistä teemoista. Kyselyn tuloksia hyödynnetään tässä lajiliiton omassa yhdenvertaisuussuunnittelussa. 

Pyydämmekin kaikkia jäsenseurojen harrastajia vastaamaan kyselyyn sekä jakamaan kyseistä kyselylinkkiä ahkerasti eteenpäin oman seuranne tiedotuskanavissa. Mitä suurempi joukko jäsenseurojemme harrastajia vastaa, sitä tosiasiallisemman kokonaiskuvan SBJJL saa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tilasta lajissamme. 

Vaikka lopullisissa tuloksissa ei eritellä yksittäisen seuran vastauksia, on tämä myös seuroille samalla arvokas keskustelunavaus ja ajattelunherättelijä seurojen ja järjestön toiminnan yhdenvertaisuuden tilaa koskien. 

Kysely on tarkoitettu yli 16-vuotiaille ja sen voi täyttää joko suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Vastausaikaa on 18.2.2023 - 17.3.2023.

Linkki kyselyyn: 

https://q.surveypal.com/Yhdenvertaisuus--ja-tasa-arvokysely-urheiluseuroille_Suomen-brasilialaisen-jujutsun-liitto-ry_2023/language-selection 

Yhteistyöstä kiittäen,
Suomen brasilialaisen jujutsun liitto
SBJJL
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi