ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Epäasiallinen kohtelu ja häirintä
# 04.02.2024
Hyvä BJJ-yhteisö!
Liitto muistuttaa, että olemme sitoutuneet tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen toimintaan emmekä myöskään hyväksy mitään epäasiallista kohtelua tai häirintää liiton omissa ja liiton jäsenseurojen tapahtumissa.
Ohessa sitaatti liiton säännöistä:
Liitto ja sen jäsenet sitoutuvat liikunnan ja urheilun yhteisiin vakavaa epäasiallista käyttäytymistä ja vakavia eettisiä rikkomuksia koskeviin kurinpitomääräyksiin ja urheiluyhteisön yhteisen eettisten rikkomusten (Suomen Olympiakomitean alaisen) kurinpitolautakunnan toimivaltaan ja sääntöihin sekä sen päätöksiin. Liiton jäsenseurat (yhteisöt) sitouttavat omat jäsenensä ja toiminnassaan mukana olevat henkilöt ja yhteisöt edellä mainittuihin kurinpitomääräyksiin ja kurinpitolautakunnan toimivaltaan, sääntöihin ja päätöksiin.
Jokainen liiton tietoon tuotu tapaus tutkitaan ja tämän jälkeen toimitaan asianmukaisella tavalla. On tärkeää huomioida, että liitolla on aina velvollisuus kunnioittaa asianosaisten yksityisyyttä eikä tapauksia käsitellä julkisesti ellei siihen ole erityinen tarve ja kaikkien asianosaisten lupa.

https://suek.fi/urheilun-eettisyys/
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi