ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Sivupäivitys ja alkuvuoden uutiset
# 24.03.2012
BJJ Liiton sivusto päivitettiin. Alkuviikkoina virheilmoitukset ovat näkyvillä ja niistä toivotaan ilmoitettavan webmasterille. Jos ulkoasu näyttää virheelliseltä niin kannattaa ensiksi refreshata sivu, sitten päivittää selain uusimpaan versioon ja vasta sitten ilmoittaa asia virheenä.

Muita huomionarvioisia tapahtumia alkuvuonna ovat olleet:

IBJJF European Open 2012 käytiin Lissabonissa taas tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Suomalaismenestys löi taas viime vuodet laudalta ja kaikki suomalaiset mitalistit on listattu IBJJF-mitalisijoihin. Risto Vesanto teki suomalaisista kilpailujen suurimman  urotyön ja voitti suvereenisti oman sekä avoimen sarjan sinivöisissä.

Helmikuussa järjestettiin SBJJL ensimmäinen harjoitusleirileiri, jossa osallistujia oli kutakuinkin niin paljon kuin Turun Combat Arenaan mahtui harjoittelijoita. Kevätleirin palautteen ja osallistujamäärän innoittamana SBJJL tulee varmasti järjestemään jatkossakin leirejä jäsenseurojen harrastajille, esim. syysleiri on mahdollinen.

Alkuvuonna tuli kolme uutta ruskeaa vyötä, joita ei ole uutisissa muuten mainittu: Jyri Kakko ja Juha Råman Kushin-Kanilta sekä Oscar Eklöf BJJ Centeriltä saivat ruskeat vyöt.
Näytä kaikki uutiset
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi