ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Komlock-seminaari
 Kuvaus AikatauluLisätietoja 
Tapahtumat :: Komlock-seminaari

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
Komlock-seminaari
Kuvaus
Maailmanmestari Koji “Komlock” Komuro tulee ensimmäistä kertaa Suomeen pitämään BJJ / judo -seminaarin Ahjo Training Centerille. Seminaarissa keskitytään pelkästään matto-otteluun ja Komuron uniikkeihin tekniikoihin. Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta.

Koji Komuro on saavuttanut ympäri maailmaa mainetta todellisena matto-ottelun experttinä. Komuro on japanilainen judolegenda ja brasilialaisen jujutsun mustavyö. 39-vuotias Komuro aloitti judon harjoittelun 5-vuotiaana. Hän oppi heti Kosen Judoa kuuluisalta Kanae Hiratalta.

Komuro on kamppailut eri turnauksissa mm. seuraavia kovia ottelijoita vastaan Kid Yamamoto, Shinya Aoki, Bibiano Fernandes, Leonardo Vieira ja Makoto Aramaki.

Tsukuban Ylipistolla harjoitellessaan Komuro kehitti omanlaisen matto-ottelutyylin ja samalla hän kehitti täysin oman tekniikan, joka on myös hänen lempinimensä Komlock. Komuro tunnetaankin hänen kahdesta tehokkaasta tekniikastaan: Komlockista sekä sode guruma jimestä, mikä tunnetaan bjj:ssa nimellä ezekiel choke. Komuro on erittäin vahva näissä tekniikoissa, vaikka vastustajat osaavat odottaa niitä.

Brasilialaisen jujutsun mustan vyön Komurolle on myöntänyt Yuki Nakai vuonna 2005. Nakai on Japanin ensimmäinen mustavyö BJJ:ssa. Nakai on kuuluisa ottelija, joka otteli mm. Vale Tudo Japanissa Rickson Gracieta vastaan finaalissa vuonna 1995.

Valmentajana Komuro aloitti Adachi Gakuen High Schoolissa ja siirtyi sen jälkeen päätoimiseksi valmentajaksi Kodokan Judo Instituuttiin. Vuodesta 2009 lähtien Komuro on toiminut päävalmentajana Tokyo Toshi Daigaku High Schoolissa.

Komuro on tehnyt kaksi kirjaa kuristuksista ja käsilukoista yhdessä Sensei Katsuhiko Kashiwazakin kanssa. Lisäksi Komuro on tehnyt neljä videotutoriaalia, jossa esitellään hänen tehokkaita mattotekniikoita.

Judo: musta vyö - 6.dan
BJJ : musta vyö

Parhaat saavutukset:
Maailmanmestari, Judo masters 2010
2 x maailmanmestari, kata
1. All Japan University Student Champion
1. Pacific Rim Judo Champion
Rickson Gracie’s Budo Challenge 2005
1. Hungarian Open 2000
1. Korean Open International Tournament 2000
1. Eastern Japan Amateur Shooto Freshman Tournament
1. BJJ Campeón Japonese
1. BJJ Isami Cup
1. All Japan BJJ Team (5 vs 5) Championships“Jiu-jitsu Jamboree”
The Contenders M-1
The Contenders X-Rage Vol.2
Lukuisia mitaleita muista kansainvälisistä kilpailuista judossa, bjj:ssa ja sambo-painissa.


JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi