ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Travis Stevensin seminaari
 Kuvaus Aikataulu 
Tapahtumat :: Travis Stevensin seminaari

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
Travis Stevensin seminaari
Kuvaus
Vuoden 2017 rautaisimman seminaarikokonaisuuden viides osa. Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi Ahjo Training Center tarjoaa 10 superseminaaria eri lajeissa.

Viidennen Superseminaarin tulee vetämään Travis Stevens. Stevens on yhdysvaltalainen judoka ja brassijutsuka.

Tämä seminaari tulee täyteen, varmista paikkasi ajoissa! Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/CVdrEHBtdsS29Bha2

Stevens on kolminkertainen olympiakävijä. 2016 Rio de Janeirosta hän saavutti olympiahopeaa alle 81-kiloisten sarjasta vuoden. Vuoden 2012 olympialaisissa Lontoossa Stevens sijoittui viidenneksi, ja neljä vuotta aiemmin 2008 Pekingissä hän oli seitsemäs. Stevensiltä löytyy palkintokaapista 29 kansainvälisten turnausten mitalia ja lisäksi hän on Masters sarjan maailmanmestari.

Kuusivuotiaana kamppailulajit aloittanut Stevens on judon lisäksi brasilialaisen jujutsun taitaja. Stevens on saavuttanut mustan vyön John Danaherilta ja Renzo Gracielta. Stevens on kilpaillut mm. bjj:n kutsukilpailu Copa Podiossa Middle ja Heavy Weight –sarjoissa. Stevens harjoittelee Renzo Gracien salilla New Yorkissa. Stevensillä on oma sali Bostonissa.

Seminaarin hinta:
1 harjoitus = 50 €
1 päivä = 85 €
2 päivää = 160 €
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi