ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT TAPAHTUMAT 
Masakazu Imanarin NoGi/MMA-seminaari
 Kuvaus Aikataulu 
Tapahtumat :: Masakazu Imanarin NoGi/MMA-seminaari

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
Masakazu Imanarin NoGi/MMA-seminaari
Kuvaus
HUOM! Muutoksia aikatauluun!

Vuoden 2017 rautaisimman seminaarikokonaisuuden kahdeksas osa. Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi Ahjo Training Center tarjoaa 10 superseminaaria eri lajeissa.

Kahdeksannen Superseminaarin tulee vetämään japanilainen vapaaottelulegenda Masakazu Imanari. Imanari on otellut mm. seuraavissa organisaatioissa: Deep, ZST, Pride Fighting Championships, Cage Rage, Dream ja One Fighting Championship.

Tämä seminaari tulee täyteen, varmista paikkasi ajoissa! Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/vfywhiiAXBYBMzRJ2

Imanari tunnetaan erityisesti tehokkaista jalkalukoistaan. Siksi hänen lempinimensä on Ashikan Judan ("The Great Master of Leg Submissions"). Lisäksi hänen mukaansa on nimetty kaksi tekniikkaa Imanari Roll ja Imanari Choke. Imanari on ensimmäisiä ottelijoita vapaaottelussa, joka hyödynsi jalkalukkoja tehokkaasti.

Imanari vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa, joten tätä ainutlaatuista tilaisuutta ei kannata ohittaa.

Imanarin vapaaottelurekordi on vaikuttava 38-16-2. Imanari on otellut mm. seuraavia kovia kamppailijoita vastaan: Jorge Gurgel, Marcus Aurelio ja Hideo Tokoro.

Imanarilta löytyy musta vyö brasilialaisessa jujutsussa, jonka hänelle on myöntänyt Marco Barbosa. Imanari on otellut vapaaottelu-uransa jälkeen lukkopainin kutsuturnauksessa Polaris.

Seminaarin hinta:
1 harjoitus = 40 €
1 päivä = 60 €
2 päivää = 100 €

Lisätietoa:
040-7247285
info@ahjotrainingcenter.fi
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi