ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Lasten BJJ kesäleiri
 Kuvaus AikatauluLisätietoja 
Tapahtumat :: Lasten BJJ kesäleiri

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
Lasten BJJ kesäleiri
Kuvaus
Lasten ja nuorten BJJ-päiväleiri 3.6-7.6.2019

Barreto Helsinki järjestää lasten ja nuorten päiväleirin kamppailusalillaan Malmilla osoitteessa Teerisuontie 14. Leirille mukaan voi tulla kouluikäiset lapset joilla on jo aiempaa kokemusta lajin harrastamisesta. Leirillä treenataan BJJ:tä ja lukkopainia, pelataan, leikitään perinneleikkejä kuten kirkonrottaa ja 10 tikkua laudalla ja vietetään kesälomaa kavereiden kanssa. Ohjelmassa on myös matka Rush-trampoliinipuistoon sekä viimeisenä päivänä oma Jäätelöbaari -buffet jossa saat syödä jäätelöä niin paljon kuin haluat!
Leirin hinta on 100e johon sisältyy päivätoiminta, välipala kotiin lähdettäessä sekä matka Rush-trampoliinipuistoon Pitäjänmäelle (Matka junalla +pääsyliput) sekä tapaturmavakuutuksen lerin ajaksi. Leiriläiset syövät joka päivä eväslounaan joka on omakustanteinen (eväät mukaan).

Leirille otetaan 30 harjoittelijaa ja osa paikoista on jo varattu. Ole siis nopea! Paikan päällä on koko toiminnan ajan kolme ohjaajaa.Leirin johtaa nuorten maajoukkuevalmentaja Tuomas Vaskisalmi. Päivät alkavat klo 10:00 ja päättyvät klo 14:30

Viralliset ilmoittautumiset leirille sähköpostiin barretohelsinki@gmail.com tai soittamalla Tuomas Vaskisalmelle numeroon 0409613138

Ilmottautuessa kerrothan lapsesi allergiat ja sairaudet sekä tarvittavat erityistiedot, vanhempien ja lasten yhteystiedot.

Tervetuloa leirille treenaamaan ja viettämään kesälomaa yhdessä!

Ps. Leirille on ennakkoilmoittautumisia jo yli puolet paikoista joten varaa paikkasi ajoissa.

barretohelsinki@gmail.com Tuomas Vaskisalmi 0409613138 http://barretohelsinki.fi Barreto Helsinki
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi