ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
SBJJL Valmentaja- ja ohjaajakoulutus taso I
 Kuvaus AikatauluLisätietoja 
Tapahtumat :: SBJJL Valmentaja- ja ohjaajakoulutus taso I

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
SBJJL Valmentaja- ja ohjaajakoulutus taso I
Kuvaus
KUVAUS:

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) järjestää jäsenseurojensa edustajille I-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK-1), jonka lähijakso toteutetaan Helsingissä 19.8.2022 - 21.8.2022. Koulutuskokonaisuus pitää lisäksi sisällään etänä suoritettavia ennakkotehtäviä sekä osallistujan valitsemassa jäsenseurassa lähijakson jälkeen toteutettavat ohjauskerrat (2kpl) ja näihin kertoihin liittyvät tehtävät.

Koulutus soveltuu kaikille oman valmennus- ja ohjausosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eikä vaatimuksia aikaisemmasta valmennus- tai ohjaamiskokemuksesta ole. I-tason koulutuksen päämääränä on antaa valmiuksia ja kehittää osallistujan osaamista suunnitella sekä toteuttaa yksittäisiä brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin lajiharjoituksia laadukkaasti.

Koulutukseen osallistuvien monipuolista osaamistaustaa hyödyntävä koulutusote takaa mahdollisuuden uusien ideoiden ja näkökulmien syntyyn myös kokeneillekin lajivalmentajille tai -ohjaajille.

Koulutuksen organisoivat ja vetävät Aarni Karjalainen (valmentaja, johtamisen psykologian yo, liikunnanohjaaja AMK) ja Tuomas Vaskisalmi (valmentaja).

sbjjl.koulutukset@gmail.com Aarni Karjalainen SBJJL
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi