ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
SBJJL Juniorivalmentaja- ja ohjaajakoulutus
 Kuvaus AikatauluLisätietoja 
Tapahtumat :: SBJJL Juniorivalmentaja- ja ohjaajakoulutus

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
SBJJL Juniorivalmentaja- ja ohjaajakoulutus
Kuvaus
KUVAUS:

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) järjestää jäsenseurojensa edustajille juniorivalmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (JunnuVOK), jonka lähijakso toteutetaan Helsingissä 14.-16.4.2023. Koulutuskokonaisuus pitää lisäksi sisällään etänä suoritettavia ennakkotehtäviä sekä osallistujan valitsemassa jäsenseurassa lähijakson jälkeen toteutettavat ohjauskerrat (2kpl) ja näihin kertoihin liittyvät tehtävät.

Koulutus soveltuu kaikille oman valmennus- ja ohjausosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eikä vaatimuksia aikaisemmasta valmennus- tai ohjaamiskokemuksesta ole. Koulutuksen päämääränä on antaa valmiuksia ja kehittää osallistujan osaamista suunnitella sekä toteuttaa yksittäisiä brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin lajiharjoituksia laadukkaasti erityisesti lasten ja nuorten tarpeisiin keskittyen.

Koulutukseen osallistuvien monipuolista osaamistaustaa hyödyntävä koulutusote takaa mahdollisuuden uusien ideoiden ja näkökulmien syntyyn myös kokeneillekin lajivalmentajille tai -ohjaajille. Lähijaksolla päästään kokeilemaan runsaasti eri tapoja toteuttaa ideoita käytännössä painottaen osallistuvan ryhmän kehitystarpeita.

Koulutuksen organisoivat ja vetävät Aarni Karjalainen (valmentaja, johtamisen psykologian yo, liikunnanohjaaja AMK) ja Tuomas Vaskisalmi (valmentaja).
sbjjl.koulutukset@gmail.com Aarni Karjalainen SBJJL
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi