ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Everyday Porrada - Summer camp 2024
 Kuvaus AikatauluLisätietoja 
Tapahtumat :: Everyday Porrada - Summer camp 2024

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
Everyday Porrada - Summer camp 2024
Kuvaus
Tervetuloa Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin suurleirille Suomen kesäpääkaupunkiin Hankoon 26.6-30.6!

Leiri järjestetään Hangon Urheilutalolla. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Leirin sisältö on suunniteltu palvelemaan kaikkia lajin harrastajia lajin vasta-alkajista kokeneisiin kisakoneisiin. Sisällöstä vastaavat Suomen parhaat valmentajat ja eliittikisaajat. Leirillä panostetaan laadukkaaseen tekniikkaharjoitteluun ja sparraamiseen.

Tekniikkaharjoituksia on tarjolla monipuolisesti, tarkoituksena kehittää osaamistasi lajin eri osa-alueilla. Sparrit voi ottaa oman tasonsa mukaan halusi sitten mukavaa nujuilua tai kilpailuja simuloivia eriä. Leirin harjoitukset toteutetaan lähtökohtaisesti lukkopaini/no-gi näkökulmalla, mutta kaikki harjoitukset ja sparrit on mahdollista toteuttaa haluamallaan varustuksella (no-gi/gi). Saat itse päättää mihin harjoituksiin osallistut. Ahkerille on tarjolla neljä harjoitusta päivässä!

Ohjattujen treenien lisäksi omatoiminen drillailua ja sparrailu on sallittua ja toivottavaa. Lisäksi leirillä on luvassa huikea henkisen valmennuksen luento ja hauskaa yhdessäoloa vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Painimisen lisäksi pääset nauttimaan Suomen kesästä hienoissa Hankon maisemissa. Joten valmistaudu kehittymään ja pitämään hauskaa!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot tästä linkistä: https://forms.gle/ubMqFZaDGEasRikt8
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi