ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
ADCC SAVO OPEN 2020
 KuvausIlmoittauduIlmoittautuneet AikatauluKilpailukutsuKaaviotSeuraa 
Tapahtumat :: ADCC SAVO OPEN 2020

Uusi käyttäjä >>
Unohdin salasanani >>
ADCC SAVO OPEN 2020
Kuvaus
Huomithan, että korona-tilanteesta johtuen seuraamme valtakunnallisia ohjeita, jotka pyrimme ottamaan huomioon kisojen järjestelyissä. Ilmoitamme muutoksista. Osallistujille lähetetty tiedote sähköpostiin. (Jos viesti ei näy, tarkista myös roskaposti.)

Päivitys 13.10
Käydäksemme kisat mahdollisimman turvallisesti, noudathan näitä ohjeita tullessasi kisapaikalle.

Tulethan paikalle vain terveenä! Älä tule paikalle jos sinä tai joku läheisesi on sairastanut koronavirustaudin viimeisen 14 päivän aikana tai sinut tai joku läheisesi on asetettu karanteeniin viimeisen 14 päivän aikana.
Emme valitettavasti ota kisoihin tänä vuonna katsojia. Kisapaikalle voi ottelijoiden lisäksi tulla kaksi huoltajaa per seura.
Toimitsijat käyttävät kasvomaskia päivän aikana. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä myös muille tiloissa oleville henkilöille. THL suosittaa maskin käyttöä liikuntatiloissa vähintään yleisissä tiloissa ja pukeutumistiloissa.
Mikäli mahdollista, vältä kisapaikan pukuhuoneiden käyttöä
Punnitus ja ilmoittautuminen on kaikille aamulla. Punnitukseen tulee paikalle vain kisaaja.
Pyydämme ottelijoita lähtemään kisapaikalta omien otteluiden jälkeen, jotta henkilömäärä tilassa pysyy kohtuullisena ja turvavälien noudattaminen on mahdollista
Yhteistä palkintojen jakoa ei suoriteta, vaan mitalit jaetaan heti sarjan jälkeen. Tule paikalle noudattaen hyvää hygieniaa ja pese kädet käyttäen saippuaa monta kertaa päivässä ja käytä käsidesiä.

Porrastamme paikalla kerrallaan olevien henkilöiden määrää. Noudatathan alla olevaa aikataulua etkä tule kisapaikalle ennen omaa sarjaasi. Seuraa myös BJJ-liiton tapahtumasivun otteluseurantaa, niin näet päivän etenemisen.


AIKATAULU - huomaathan, että kyseessä on arvio kisojen aikataulusta ja aikataulu voi päivän aikana muuttua. Otteluita ei kuitenkaan aloiteta ennen annettua ajankohtaa, jotta kisaajat ovat varmasti valmiina paikalla.

9.30 Punnitus kaikille sarjoille alkaa
10.30 Beginnereiden sääntöpalaveri
10.40 Beginnereiden ottelut alkavat
11.40 Intermediate ja masters-sarjojen ottelijat voivat tulla paikalle
12.10 Sääntöpalaveri
12.20 Intermediaten ottelut alkavat
13.20 Pro-sarjojen ottelijat voivat tulla paikalle
13.50 Sääntöpalaveri
14.00 Pro-sarjojen ottelut alkavat
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi