MAIN FBJJF INFORANKING JUNIORS ACADEMIES LICENSES EVENTS 
Yhteistyökumppanuus 2016
# 03.11.2015
Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) etsii yhteistyökumppaneita vuodelle 2016.

SBJJL on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka päämääränä on edistää brasilialaisen jujutsun harjoittelua ja lajia harjoittavien seurojen yhteistyötä Suomessa. Liitossa on reilu 60 jäsenseuraa, joiden jäsenille SBJJL tarjoaa runsaasti monimuotoisia tapahtumia ja palveluita. Vuoden 2016 aikana SBJJL järjestää yhdeksän arvokilpailua sekä kaksi jäsenilleen ilmaista suurleiriä. SBJJL on Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation VALO ry:n kumppanuusjäsen ja edustaa brasilialaista jujutsua VALO ry:n toiminnassa.

SBJJL tarjoaa vuodelle 2016 yhteistyökumppanuutta seuraavasti:

Kumppani suorittaa yhteensä 3000 euron korvauksen, josta vähintään kolmasosa maksusuorituksena SBJJL:lle ja jäljelle jäävä osa kumppanin oman tarjouksen mukaisesti esim. maajoukkueen varusteina, kilpailuiden tuotepalkintoina tai muuna palveluna. SBJJL tarjoaa kumppanille mainospaikan SBJJL:n verkkosivuille, näkyvyyden kisapaikalla (palkintolakana/viiri), logon SBJJL:n tapahtumien mainosmateriaaliin sekä varauksettoman oikeuden myynti-/esittelypöytään kaikissa liiton tapahtumissa.

Yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet voivat laatia SBJJL:lle vapaamuotoisen yhteistyöehdotuksen, jossa on esitetty SBJJL:n ja kumppanin väliset palvelut sekä korvaukset ja ehdot vuodelle 2016. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info[at]bjjliitto.fi 30.11.2015 mennessä. Päätös yhteistyökumppaneista sekä yhteistyösopimusten solmiminen tehdään joulukuun 2015 aikana.

Lisätietoja:

info[at]bjjliitto.fi
Show all news
Embed RSS
USER ACCOUNT >>
Terms and conditions Privacy policy info@bjjliitto.fi