MAIN FBJJF INFORANKING JUNIORS ACADEMIES LICENSES EVENTS 
SBJJL hakee yhteistyökumppania vuodelle 2020
# 20.11.2019

Suomen brasilialaisen jujutsun liitto (SBJJL) on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää brasilialaisen jujutsun harrastusta Suomessa sekä olla jäsentensä (yksityisen ja yhteisöt) aatteellisena keskusjärjestönä. Liitossa on 75 jäsenseuraa, joiden jäsenille SBJJL tarjoaa runsaasti monimuotoisia tapahtumia ja palveluita.

Vuoden 2020 aikana SBJJL järjestää esim. yhdeksän arvokilpailua, koulutuksia, maajoukkuetoimintaa sekä kaksi jäsenilleen ilmaista suurleiriä. SBJJL on valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation Olympiakomitean jäsen ja edustaa brasilialaista jujutsua Olympiakomitean toiminnassa sekä tekee yhteistyötä antidopingtoiminnassa Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) kanssa.

SBJJL tarjoaa vuodelle 2020 yhteistyökumppanuutta seuraavasti:

SBJJL tarjoaa kumppanille mainospaikan SBJJL:n verkkosivuille, näkyvyyden kisapaikalla (palkintolakana/viiri), logon SBJJL:n tapahtumien mainosmateriaaliin sekä varauksettoman oikeuden myynti-/esittelypöytään kaikissa liiton järjestämissä tapahtumissa.


Yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet laativat SBJJL:lle vapaamuotoisen yhteistyöehdotuksen, jossa on esitetty kumppanuudesta muodostuvat edut ja hyödyt SBJJL:lle, SBJJL:n ja kumppanin väliset palvelut sekä mahdolliset korvaukset ja ehdot vuodelle 2020.

Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@bjjliitto.fi 16.12.2019 mennessä.

Päätös yhteistyökumppaneista sekä yhteistyösopimusten solmiminen tehdään joulukuun 2019 aikana.

Lisätietoja: info@bjjliitto.fi

Show all news
Embed RSS
USER ACCOUNT >>
Terms and conditions Privacy policy info@bjjliitto.fi