ETUSIVU ESITTELYRANKING JUNIORIT SEURAT LISENSSIT TAPAHTUMAT 
Jäsenseurojen yhteystiedot
# 24.01.2024
Jatkossa liitolta jäsenseuroille lähetettävät sähköpostit kohdennetaan vain seurojen yhteystiedoissa oleviin yleisiin seurojen sähköpostiosoitteisiin:
Tällöin seuraedustajat voivat varmistua siitä, että sähköpostiosoite on juurikin se oikea ja varmasti tavoittaa oman seuran.
Nyt on siis oikea hetki tarkistaa oman seuran tiedot ja varmistua niiden oikeellisuudesta. Jos on tarvetta muokkauksille, niin muutostiedot tulee lähettää liiton sähköpostiin. Jatkossa kannattaa muutokset tietoihin huomioida aina, kun esim. seurojen vastuuhenkilöt vaihtuvat.
Seuramaksut 2024
# 21.12.2023
Hyvä seuraedustaja,
Vuosi 2023 lähestyy loppua ja täällä liitossa olemme jo alkaneet valmistautua vuoden vaihtumiseen ja tulevaan uuteen kauteen. Heti vuoden taittuessa uuteen voi vuoden 2024 seuramaksun käydä suorittamassa täältä: https://bjjliitto.fi/maksa_seura.php .
Huomioithan, että maksaessasi maksua tulee sinun olla kirjautuneena liiton järjestelmässä olevalle jäsentilille. Maksusta saa seuran kirjanpitoon kuitin, joka löytyy ko. jäsentililtä suorituksen jälkeen. Maksua suorittaessasi huomaa tarkistaa, että alasvetovalikossa on valittuna oikea jäsenseura, koska muuten suorituksesi saattaa mennä toisen jäsenseuran hyväksi. (Valitettavasti meillä ei ole muita tapoja ottaa vastaan tuota maksua.)
Uutena ominaisuutena keräämme seurojen harrastajamääristä tietoa ja nämä sinun tulee kirjata kyselytaulukkoon, jotta voit maksun suorittaa. Harrastajamäärätietoja tarvitaan esim. valtion vuosittaisiin apurahahakemuksiin, joissa ne ovat pakollisia tietoja. Velvoite on kerätä tiedot vuosittain. Kerätyistä tiedoista laitamme harrastajayhteenvedon seurasi tietoihin liiton verkkosivustolle, joten toivomme, että syöttämäsi tiedot vastaavat vuoden 2023 oikeaa tilannetta.Kysymme siis näitä harrastajatietoja: Alle 12v, 12-18v, 19-34v, 35-64v, yli 65v (tytöt, naiset / pojat, miehet / muu).Tämä siis nyt etukäteisinfona, jotta pystytte varautumaan, kun menette 2024 seuramaksua suorittamaan.
Vuoden 2024 Seuramaksulla liiton jäsenseurat saavat kilpailuoikeuden SBJJL:n kilpailuissa sekä osallistumisoikeuden liiton organisoimiin tapahtumiin ja muihin mahdollisiin aktiviteetteihin (tuomarikoulutukset, nuorten maajoukkuetoiminta yms.), Olympiakomitean (OK) tarjoamat edut: https://www.olympiakomitea.fi/…/edut-sopimukset-liitoille…/ sekä luonnollisesti referenssioikeuden OK:n jäsenliittoon erilaisia seura-avustuksia ja -apurahoja hakiessaan.
Liiton puolesta toivotamme teille kaikille oikein rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta 2024.
SBJJL hallituksen pst.
Aki Lehto, pj.
Leirityskutsu 10.12.2023!
# 07.11.2023
Suomen BJJ-liitto kutsuu seuraavat nuoret urheilijat liiton organisoimalle nuorten maajoukkueleirille su 10.12.2023 klo 12-16 Nokialle Nokian Kamppailu-Urheilijoiden salille:
Aaro Kämäräinen Tampereen Jujutsukoulu
Ada Salmela Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Adrian Banar Orion's Belt
Andrei Antonov Sambo Espoo ry.
Antti Multanen BJJ Kouvola
Artem Morozov Sport Club Achilles
Arttu Häggvist Kamppailu Center
Edvin Pihlak Sigma Jiu-Jitsu
Erik Pynnenen Sambo Espoo ry.
German Gildemann Sisu Gym
Iiris Rintee MMA Imatra
Ilja Korneev Sambo Espoo ry
Jemina Suojärvi Delariva Finland/Salini Sport Center
Jennika Kivimäki Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Joona Sairanen Total Center Lahti
Kaisa Pulkkinen Finnfighters Gym
Niilo Nurmi Tampereen Jujutsukoulu
Pinja Määttänen Sigma Jiu-Jitsu
Rasmus Rintee MMA Imatra
Rikhard Kallioniemi Ahjo Training Center
Sakari Salminen GB Gym
Samuel Sonntag Sigma Jiu-Jitsu
Sara Määttänen Sigma Jiu-Jitsu
Tuomas Lehto Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Vertti Puurtinen Sigma Jiu-Jitsu
William Procopé Hipko
Valintakriteereinä kutsutuille pidettiin nuoren urheilijan erinomaista aktiivisuutta lajin harrastamisessa ja siinä kilpailemisessa sekä kilpailumenestystä lajikilpailujen eri muodoissa (BJJ- ja NoGi -kilpailuissa). Maajoukkuetoiminnassa osallistujalta vaaditaan luonnollisesti Suomen kansalaisuutta.
Päätökset maajoukkueeseen osallistujista tehtiin liiton juniorivaliokunnassa esitettyjen ehdotusten pohjalta. Asialle jätettiin kuitenkin mahdollinen lisäkäsittelyvaraus, jos jonkun jäsenseuran seuraedustus tai -valmentaja kokee, että käytettyjen valintakriteerien pohjalta heidän listaamaton urheilijansa tulisi uudelleen arvioida, niin asiasta tulee olla yhteydessä Sara Lehtoon 3.12.2023 mennessä. Yhteydenotossa tulee nimetä arvioitava urheilija sekä antaa lisätietoja käytettyjen valintakriteerien pohjalta. Ensisijaisesti uudelleen arvioidaan urheilijat, joilla on kilpailuoikeus Juvenile I & II sarjoissa.
Leiripäivän päätavoitteena on valmistautua tuleviin Pariisin 2024 European Open -kilpailuihin, mutta samalla pyritään käynnistämään aktiivinen toiminta nuorten kilpailijoiden verkostoitumiselle sekä tarjoamaan tukea ja apua tulevia (etenkin kansainvälisiä) kilpailuja silmällä pitäen.
Osallistuville nuorille tarjotaan mahdollisuus sekä lajiharjoitella että keskustella yhdessä ja samalla saada tietoa ja jaettuja kokemuksia kilpailemisesta yleisesti ja esim. IBJJF:n kilpailuihin osallistumisesta (esim. Pariisin EM 2023).
Leiripäivässä ohjaamassa ovat Tuomas Simola ja Sara Lehto.
Osallistuminen leirille on vapaaehtoista ja kutsutuille nuorille maksutonta.
Tarkempi ohjelma hieman myöhemmin, mutta leirillä harjoitellaan sekä puvulla että nogi-varustuksessa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla Sara Lehdolle: saralehto@outlook.com
Kutsu - SBJJL ry. syyskokous 18.11.2023
# 31.10.2023
SUOMEN BRASILIALAISEN JUJUTSUN LIITTO RY
Kokouskutsu: Yhdistyksen sääntömääräinen yleiskokous syksy 2023
Paikka: Ideapark, Lempäälä Ajankohta: Lauantai 18.11.2022, klo 18.00

Kokouksessa käsiteltävät asiat:
1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään 2022 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto
6. päätetään 2022 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle (2024).
8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet kaudelle 2024-2025
9. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastaja vuodelle 2024
10. muut asiat
11. kokouksen päättäminen

Kokouskutsun esittäminen:
Kokouskutsu on lähetetty liiton jäsenseurojen esittämiin sähköpostiosoitteisiin sekä laitettu esille liiton virallisille verkkosivuille yhdistyksen sääntöjen määräämällä tavalla.

Terveisin,
Aki Lehto, hallituksen puheenjohtaja
Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liitto ry
Nuorten maajoukkuetoiminta
# 30.10.2023
Sara Lehto valittu nuorten BJJ-maajoukkuetoiminnan vetovastuuseen.
Liiton hallitus on käsitellyt nuorten maajoukkuetoiminnan uudelleen käynnistämistä Sara Lehdon aloitteen pohjalta. Aloitteen hyväksymisen myötä Sara valittiin nuorten maajoukkueen joukkueenjohtajaksi ajalle 1.11.2023-28.2.2024. Saran tehtävänä on käynnistää uudelleen korona-aikana hiipunut toiminta, suunnitella tulevalle ajanjaksolle leiritykset yms. sekä organisoida ja osallistua suunnitelman toimeenpanoon. Sara tulee tehtävässään hyödyntämään muitakin suomalaisia lajihuippuja ja tekemään heidän kanssaan yhteistyötä, jolla pyritään mahdollistamaan suomalaisille nuorille lajilupauksille tukea ulkomailla kilpailemiseen ja niihin valmistautumiseen. Nuorten maajoukkuetoiminnassa pyritään antamaan ikäryhmässä vertaistukea samassa valmennus- ja kilpailutilanteessa oleville nuorille.
Sara oli itse useita vuosia harjoittelijana mukana aiemmin toimineessa nuorten maajoukkuetoiminnassa ja kyseisenä aikana voitti esim. nuorten EM-kultaa, joten uskomme, että hänellä on varsin kokemusperäinen pohja ottaa vastuuta ko. toiminnan kehittämisestä.
Liitto ilmoittaa maajoukkuetoimintaan ensivaiheessa valittujen nuorten nimet piakkoin ja osallistumistiedustelut lähtevät heille liikkeelle välittömästi tämän jälkeen.
Ensisijaisesti nyt valitaan mukaan niiden ikäryhmien nuoria, joille vuoden 2024 Pariisin EM- ja Los Angelesin MM-kilpailut ovat ajankohtaiset ja jotka ovat aktiivisesti osallistuneet lajitoimintaan sekä menestyneet etenkin kansallisissa arvokilpailuissa. Alkuvuodesta 2024 maajoukkueryhmään mahdollisesti lisätään nimiä ns. tulevilla potentiaalisilla arvokisaajilla, joille 2025 ja 2026 vuoden kilpailut ovat tavoitteena.
[1] 2 [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78]
Upota RSS
JÄSENTILI >>
Toimitus- ja maksuehdot Tietosuojakäytäntö info@bjjliitto.fi