MAIN FBJJF INFORANKING JUNIORS ACADEMIES LICENSES EVENTS 
Alaikäiset SBJJL:n arvokilpailuissa
# 07.02.2024
Alaikäisten ottelemisoikeus SBJJL:n arvokilpailussa!
Alle 18-vuotiaat kilpailijat voivat osallistua jatkossa liiton arvokilpailuihin, joissa ei ole nuorten sarjoja, täyttämällä ”Otteluoikeus nuorelle SBJJL:n kilpailuun” -lomakkeen.
Lomakkeelle tulee allekirjoitus sekä huoltajalta että valmentajalta. Lomake täytetään kilpailukohtaisesti ja sen voi lähettää aikaisintaan 1kk ja viimeistään 48 tuntia ennen kilpailupäivää sähköpostitse liitolle tai vaihtoehtoisesti ottaa paperisena versiona mukaan kilpailupaikalle, jossa se esitetään toimitsijoille sisäänkäynnissä ja punnituspisteellä henkilöllisyyden tarkastamisen yhteydessä. Lomakkeen puuttuminen on este ottelemiselle ko. kilpailuissa!
Lomakkeen löydät täältä: https://bjjliitto.fi/…/Otteluoikeus%20nuorelle%20SBJJL.pdf (kaikki liiton arvokilpailut)
Käytäntö astuu voimaan 1.3.2024 eteenpäin eli ensimmäistä kertaa alaikäisen osallistumisoikeus tarkistetaan Joukkueiden 2024 BJJ SM-kilpailuissa maaliskuussa.
----
Minors in FBJJF’s competitions!
Competitors under the age of 18 can participate in the FBJJF's competitions in the future, which do not have youth series, by filling out the "Under 18y participation in FBJJF competition" form.
The form must be signed by both the guardian and the coach. The form is filled out for each competition and can be sent by e-mail to the association no earlier than 1 month and no later than 48 hours before the day of the competition, or alternatively, take a paper version with you to the competition venue, where it will be presented to the officials at the entrance and at the weigh-in during the identity check. The absence of the form will prevent competing in the competition!
The Form: https://bjjliitto.fi/…/Underage%20competitor… (only Finnish Open competitions)
New policy will be effective 1st of March 2024 onward.
Info: kilpailut@bjjliitto.fi
Epäasiallinen kohtelu ja häirintä
# 04.02.2024
Hyvä BJJ-yhteisö!
Liitto muistuttaa, että olemme sitoutuneet tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen toimintaan emmekä myöskään hyväksy mitään epäasiallista kohtelua tai häirintää liiton omissa ja liiton jäsenseurojen tapahtumissa.
Ohessa sitaatti liiton säännöistä:
Liitto ja sen jäsenet sitoutuvat liikunnan ja urheilun yhteisiin vakavaa epäasiallista käyttäytymistä ja vakavia eettisiä rikkomuksia koskeviin kurinpitomääräyksiin ja urheiluyhteisön yhteisen eettisten rikkomusten (Suomen Olympiakomitean alaisen) kurinpitolautakunnan toimivaltaan ja sääntöihin sekä sen päätöksiin. Liiton jäsenseurat (yhteisöt) sitouttavat omat jäsenensä ja toiminnassaan mukana olevat henkilöt ja yhteisöt edellä mainittuihin kurinpitomääräyksiin ja kurinpitolautakunnan toimivaltaan, sääntöihin ja päätöksiin.
Jokainen liiton tietoon tuotu tapaus tutkitaan ja tämän jälkeen toimitaan asianmukaisella tavalla. On tärkeää huomioida, että liitolla on aina velvollisuus kunnioittaa asianosaisten yksityisyyttä eikä tapauksia käsitellä julkisesti ellei siihen ole erityinen tarve ja kaikkien asianosaisten lupa.

https://suek.fi/urheilun-eettisyys/
Jäsenseurojen yhteystiedot
# 24.01.2024
Jatkossa liitolta jäsenseuroille lähetettävät sähköpostit kohdennetaan vain seurojen yhteystiedoissa oleviin yleisiin seurojen sähköpostiosoitteisiin:
Tällöin seuraedustajat voivat varmistua siitä, että sähköpostiosoite on juurikin se oikea ja varmasti tavoittaa oman seuran.
Nyt on siis oikea hetki tarkistaa oman seuran tiedot ja varmistua niiden oikeellisuudesta. Jos on tarvetta muokkauksille, niin muutostiedot tulee lähettää liiton sähköpostiin. Jatkossa kannattaa muutokset tietoihin huomioida aina, kun esim. seurojen vastuuhenkilöt vaihtuvat.
Seuramaksut 2024
# 21.12.2023
Hyvä seuraedustaja,
Vuosi 2023 lähestyy loppua ja täällä liitossa olemme jo alkaneet valmistautua vuoden vaihtumiseen ja tulevaan uuteen kauteen. Heti vuoden taittuessa uuteen voi vuoden 2024 seuramaksun käydä suorittamassa täältä: https://bjjliitto.fi/maksa_seura.php .
Huomioithan, että maksaessasi maksua tulee sinun olla kirjautuneena liiton järjestelmässä olevalle jäsentilille. Maksusta saa seuran kirjanpitoon kuitin, joka löytyy ko. jäsentililtä suorituksen jälkeen. Maksua suorittaessasi huomaa tarkistaa, että alasvetovalikossa on valittuna oikea jäsenseura, koska muuten suorituksesi saattaa mennä toisen jäsenseuran hyväksi. (Valitettavasti meillä ei ole muita tapoja ottaa vastaan tuota maksua.)
Uutena ominaisuutena keräämme seurojen harrastajamääristä tietoa ja nämä sinun tulee kirjata kyselytaulukkoon, jotta voit maksun suorittaa. Harrastajamäärätietoja tarvitaan esim. valtion vuosittaisiin apurahahakemuksiin, joissa ne ovat pakollisia tietoja. Velvoite on kerätä tiedot vuosittain. Kerätyistä tiedoista laitamme harrastajayhteenvedon seurasi tietoihin liiton verkkosivustolle, joten toivomme, että syöttämäsi tiedot vastaavat vuoden 2023 oikeaa tilannetta.Kysymme siis näitä harrastajatietoja: Alle 12v, 12-18v, 19-34v, 35-64v, yli 65v (tytöt, naiset / pojat, miehet / muu).Tämä siis nyt etukäteisinfona, jotta pystytte varautumaan, kun menette 2024 seuramaksua suorittamaan.
Vuoden 2024 Seuramaksulla liiton jäsenseurat saavat kilpailuoikeuden SBJJL:n kilpailuissa sekä osallistumisoikeuden liiton organisoimiin tapahtumiin ja muihin mahdollisiin aktiviteetteihin (tuomarikoulutukset, nuorten maajoukkuetoiminta yms.), Olympiakomitean (OK) tarjoamat edut: https://www.olympiakomitea.fi/…/edut-sopimukset-liitoille…/ sekä luonnollisesti referenssioikeuden OK:n jäsenliittoon erilaisia seura-avustuksia ja -apurahoja hakiessaan.
Liiton puolesta toivotamme teille kaikille oikein rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta 2024.
SBJJL hallituksen pst.
Aki Lehto, pj.
Leirityskutsu 10.12.2023!
# 07.11.2023
Suomen BJJ-liitto kutsuu seuraavat nuoret urheilijat liiton organisoimalle nuorten maajoukkueleirille su 10.12.2023 klo 12-16 Nokialle Nokian Kamppailu-Urheilijoiden salille:
Aaro Kämäräinen Tampereen Jujutsukoulu
Ada Salmela Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Adrian Banar Orion's Belt
Andrei Antonov Sambo Espoo ry.
Antti Multanen BJJ Kouvola
Artem Morozov Sport Club Achilles
Arttu Häggvist Kamppailu Center
Edvin Pihlak Sigma Jiu-Jitsu
Erik Pynnenen Sambo Espoo ry.
German Gildemann Sisu Gym
Iiris Rintee MMA Imatra
Ilja Korneev Sambo Espoo ry
Jemina Suojärvi Delariva Finland/Salini Sport Center
Jennika Kivimäki Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Joona Sairanen Total Center Lahti
Kaisa Pulkkinen Finnfighters Gym
Niilo Nurmi Tampereen Jujutsukoulu
Pinja Määttänen Sigma Jiu-Jitsu
Rasmus Rintee MMA Imatra
Rikhard Kallioniemi Ahjo Training Center
Sakari Salminen GB Gym
Samuel Sonntag Sigma Jiu-Jitsu
Sara Määttänen Sigma Jiu-Jitsu
Tuomas Lehto Nokian Kamppailu-Urheilijat ry
Vertti Puurtinen Sigma Jiu-Jitsu
William Procopé Hipko
Valintakriteereinä kutsutuille pidettiin nuoren urheilijan erinomaista aktiivisuutta lajin harrastamisessa ja siinä kilpailemisessa sekä kilpailumenestystä lajikilpailujen eri muodoissa (BJJ- ja NoGi -kilpailuissa). Maajoukkuetoiminnassa osallistujalta vaaditaan luonnollisesti Suomen kansalaisuutta.
Päätökset maajoukkueeseen osallistujista tehtiin liiton juniorivaliokunnassa esitettyjen ehdotusten pohjalta. Asialle jätettiin kuitenkin mahdollinen lisäkäsittelyvaraus, jos jonkun jäsenseuran seuraedustus tai -valmentaja kokee, että käytettyjen valintakriteerien pohjalta heidän listaamaton urheilijansa tulisi uudelleen arvioida, niin asiasta tulee olla yhteydessä Sara Lehtoon 3.12.2023 mennessä. Yhteydenotossa tulee nimetä arvioitava urheilija sekä antaa lisätietoja käytettyjen valintakriteerien pohjalta. Ensisijaisesti uudelleen arvioidaan urheilijat, joilla on kilpailuoikeus Juvenile I & II sarjoissa.
Leiripäivän päätavoitteena on valmistautua tuleviin Pariisin 2024 European Open -kilpailuihin, mutta samalla pyritään käynnistämään aktiivinen toiminta nuorten kilpailijoiden verkostoitumiselle sekä tarjoamaan tukea ja apua tulevia (etenkin kansainvälisiä) kilpailuja silmällä pitäen.
Osallistuville nuorille tarjotaan mahdollisuus sekä lajiharjoitella että keskustella yhdessä ja samalla saada tietoa ja jaettuja kokemuksia kilpailemisesta yleisesti ja esim. IBJJF:n kilpailuihin osallistumisesta (esim. Pariisin EM 2023).
Leiripäivässä ohjaamassa ovat Tuomas Simola ja Sara Lehto.
Osallistuminen leirille on vapaaehtoista ja kutsutuille nuorille maksutonta.
Tarkempi ohjelma hieman myöhemmin, mutta leirillä harjoitellaan sekä puvulla että nogi-varustuksessa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostilla Sara Lehdolle: saralehto@outlook.com
1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77]
Embed RSS
USER ACCOUNT >>
Terms and conditions Privacy policy info@bjjliitto.fi